Opgaver i 3D

Opgaver i 3D: SolidWorks opgaver

Opgaver i 3D lavet i SolidWorks.

Du kan her se nogle eksempler på opgaver vi har lavet gennem tiden. Klik eventuelt på billederne for at gøre dem større.

Projekterne er udarbejdet i SolidWorks og spænder over forskelligartede opgaver. Ved nogle projekter har CAD-Tegner har været med fra ideudvikling til færdigt produkt. Andre projekter har vi udøvet support og lavet visualiseringer i 3D af stålkonstruktioner.

I denne korte video kan du se forarbejdet til altanen

Uanset opgavens størrelse eller længe står CAD-Tegner klar til at hjælpe, vi har en stor erfaring indenfor mange opgaver.

CAD-Tegner en tekniske løsning

Hos Cad-Tegner garanterer jeg et godt stykke arbejde, med flere års erfaring og et par stærke freelancere i ryggen, kan jeg være med til at finde den løsning der passer netop til jeres virksomhed.

Hvis du har spørgsmål, kan jeg kontaktes på kontakt@cad-tegner.dk eller +4529763475. Her står jeg altid klar til en uforpligtende snak, sådan at vi sammen finder en løsning der passer til jeres behov.

Står du akut og mangler en ressource? Så tøv ikke med at ringe med det samme, sådan at vi hurtigst kan få sat hjulene i gang og finde den bedste løsning. Jeg ser frem til at høre fra jer!

https://youtube.com/watch?v=ON4lPPA_1pw%3Ffeature%3Doembed

Hvis videoen ikke afspilles kan den ses her https://youtu.be/ON4lPPA_1pw